Detalii livrare

Comanda este procesata in aceeasi zi lucratoare daca a fost confirmata telefonic inainte de ora 15. Pentru comenzile confirmate dupa aceasta ora expedierea se va face in ziua urmatoare.

youmag.ro foloseste serviciile atat curieratul rapid – in acest fel coletul ajunge in maxim 48 ore la destinatie (de obicei in ziua urmatoare); cat si livrarea prin flota proprie pentru produsele foarte sensibile cum ar fi panouri fotovoltaice. Taxa de livrare se va calcula la plasarea comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare si incepe de la 49 lei.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau flota proprie.

Prin „Curier rapid” avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama „next day delivery – door to door delivery”.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 de ore.

Tarife de livrare
Curier Rapid preturile incep de la 49 lei.
Pentru flota proprie costurile variaza in functie de produsele dorite si de volumul acestora.