Detalii retur

Conditii de returnare 

Garantam ca produsele comercializate de youmag.ro va vor satisface asteptarile pe deplin. Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Daca nu sunteti incantati de produsele youmag.ro , le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. youmag.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.

Nu se accepta produse care au fost:

  • deteriorate de catre dvs.
  • produse ce prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice;
  • nu se accepta produse care nu sunt insotite de toate accesorile.

Produsele trebuie returnate in ambalajul original 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele intacte, si de toate documentele cu care ti-au fost livrate.


Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati contact@youmag.ro